2009-07-01

En flott sykkeltur...og sjal igjen

Kjente og ukjente som er innom....tenk ju for så masse positive og ikke minst koselige hilsninger i innlegget under.
Kjennes godt...tross at man ikke kjenner en...men det gjør det grunnen lell.

I går ble det alt for varmt på terassen hos unge frk sjøl...pluss 26 grader, å det e en smule heftig ...måtte bare ha meg en tur for meg sjøl,
kastet meg på sykkelen med kamera og vann.
Fysak kassen va målet, å det e den i dag og.


Det va så innderlig vakkert å sett på benken der ute, å kjenn havgufset kjøle ned en varm og tankefull kropp, som i tillegg kjentes litt sliten.
(her e det KUN 10 gir, å det hold i massevis)

Det så ut som om det hadde vært noen på benken før mæ, førr det lå en liten bukett markblomster der...Buketten va ikke visna, så den så ganske nyplukka ut...
Måtte bare bildet, da æ syns det va så fint...
Merkelig det der...ka man klar å se ka som e fint, å at man MÅ ta bildet av det i tillegg...
Så godt å sett der ute å bare la dagen fare..
Et englesjal til e i boks....går fort med dette mønsteret, å nu har æ ei anna farge æ ska start på i løpet a dagen.


Dette sjalet, eller dette garnet ble for varmt i mellom fingran og pinnan i går.
Mønstra e tatt ut at hauet te unge frk sjøl...(ikke bære øppna landskap og full gjennomtrekk der, må dåkker førrstå...) Å det stemme te nu iallefall..
Nu e det frokost, så en tur på fjellet, før vi vende nesen heim igjen.
En vakker dag uten den helt store sola enda...men dagen e jo jusst starta...
Monica


6 kommentarer:

Laila sa...

Hei
Uff , jeg har vist vært litt selvsentrert siste dagene,der var ikke meningen . Jeg forstår godt at ankene surrer når du har vært igjennom slikee ting. Du får håpe å tro at det går bra.Tenker mye på deg
Stoor klem
Laila

Tovepia sa...

Må snart prøve meg på englemasker igjen, for dine blir så fine!
Tenker det gjorde godt å sitte og nyte hav-vinden røske litt i varmen, godt å sitte slik og samle tankene.. Ha en god julidag, hilsen og klem fra meg;)

Hanne sa...

Det englemaskesjalet du har heklet gir virkelig verdighet til sjalets navn. Ditt er så vakkert, at det fint kunne vært båret av en engel. Også er deg så morsom å lage.
Angående sminkepungen, så er den ikke solgt. Men den er veldig sminkepung, og flott til det bruket, men jeg vet ikke hvor god den er til å bruke til lommebok. Jeg har planer om å lage lommebøker, hodet virker bare ikke helt i vamen. Gi meg besked hva du bestemmer deg for. Og klem til deg.

Lisemor sa...

Så flott at du kom deg ut i går, det er ingenting som er så herlig som å være ute i naturen og kjenne kreftene virke. Det gir masse energi! Nydelig bilde av benken med blomstene! Og englemaskesjalet - vel - det er så nydelig at jeg har ikke ord! Jeg prøvde meg på et sånt et, men så streika armen, og jeg har ikke rørt et håndarbeid på lange tider. Men en dag SKAL jeg og klare å lage meg et. Regn og grått i nord i dag, men de sier det skal bli bedre. Ha en flott dag!

randi K design sa...

Frokost og tur i fjellet.....ååååå!
Herlig!
Ha en fin uke!

Jorunn's hobby sa...

Sjalet er nydelig!
Når det gjelder den lille buketten... Forestill deg at den var lagt der med hensikt... At den var beregnet på deg, som en oppmuntring... Kanskje av en liten "engel"?
Tenker på deg...
Stor klem fra meg!