2009-10-14

gnagsår....æ?

Har såkker sett korr fin vi e......( nu ha æ jo ikke spurt hver enkel sanger om det e greit at æ legg ut bildet, men håpa at ingen bi førrnærma, førr vi va så fin så....men e det nån som protestere så sletta æ det)
Her poserer vi så flott foran Gardasjøen...bi vel flottings å ha på veggen..
Veit dåkker; æ e så overgjett over mæ sjøl..
Satt i dag å så på strikkepinna og inne på bloggan dåkkers.Tino har nettopp lagd seg DET flotte teppet, å æ kjente at æ SKA lag mæ ett...
Men trur dåkker det skjer? Nope....ikke med det tempoet æ e i bestittelse av.
Bi liksom ikke ferdig med nån verdens ting.
Fanakofta ligg rett ut...så jr bi vel å frys før han får den...om han ikke bli konfirmert før den bli ferdig.
Ponscoen te nabojenta e akkurat halvferdig.
Å enda kunne æ ha nevt teng i fleng....
La opp te lesta i går med restegarn og mønster tatt fritt fra hauet te unge frk sjøl, men kjeda mæ allerede...trur førrlate mæ æ ikkje e kommet mæ i gjenge igjen etter turen-
Ha droppa treninga igår og idag, dvs i går gikk æ litt ute,men pga gnagsår så måtte æ snu...hælen kjenntes så innmari ut, så æ måtte ty te gnagsårplaster.... det værste va at æ fikk gnagsåret i Italia, å da æ poengterte det, hørte æ fra en festlig korsanger; jammen du e jo ett gnagsår.....søkke ta...trur dåkker æ har det bra? sukk sukk
Det va da æ lurte på om han hadde lagra mæ på telefonen under "gnagsåret".
jaja..æ ska ta mæ ei skive med kokt egg, og nydelige tomater til, rense huden, beholde den lille brunfarga æ fikk, finne senga å sove til jobben kaller i morra tidlig,
Men håndarbeidsløsten e borte vekk......e det nån så ha sett den, så vær snill å beordre den tebake..
Æ går to skritt frem og tre tebake..tenk, æ ha enda ikke lest ferdig bøkenen som æ har, så æ heng vel etter der også.
Abba for damer e æ påmeldt på, så dette går unna....trur æ...
ett rotat innlegg, men e en liten (les; stor) smule førrstyrt...
Dåkker får nu ha det så festlig så dåkker kan ha det på en onsdag,så skal æ prøv å finn gløden og få gnagsåret te å gro snart...
Monica

20 kommentarer:

Missfryd sa...

For en vakker gjeng i Nordlandsbunad!
:-) Klem fra meg

Lisemor sa...

For en flott gjeng! Gardasjøen har jeg faktisk vært ved. Ferierte med opphavet og lillesøster i en liten fiskerlandsby som het Limone en gang på 70-tallet, hihi... (huff som tiden går).

Elles syns jeg jo du fullfører masse masse håndarbeide! Du sku sett alt halvferdig som ligg og sleng her hos meg!
Ha en flott kveld!

Birgitta sa...

Hej! Vilken vacker bild på er kör. Ni har så fina folkdräkter (bunader heter det ju hos er). Jag beundrat dessa vackra dräkter så många gånger.
Ha det gott!
Kram Birgitta

Steinkjerringa sa...

Huff da. Den mannlige korsangeren som omgir seg med superlativer, han skal du bare kalle for en NOKSAGT, eller vil du ha et enda saftigere uttrykk? Du kommer nok i gang med håndarbeide igjen. Du er ikke alene om å ha flere ting på gang. Jeg broderer hver jul på en juleduk som jeg kjøpte i Stavanger i 1988. Den ene siden er ferdig, den andre er halvferdig. Nå har jeg arvet alle mammas duker, både broderte og andre, så da er det vel ikke så nøye. Lester er en artig ting å strikke. Jeg har dobbelt sett med pinner i samme nr. Så strikker jeg vrangborden på den ene og så på den andre, deretter hælen og til slutt foten og vips så er ett par ferdig! Psykologen i meg sier at det går fortere.. Jeg misunner dere den turen til Italia. Vi skal til forblåste Andenes siste helgen i oktober.

sunshine ¤ sa...

For en flott gjeng, dere ser utrolig bra ut- Kan tenke meg at dere vekket oppsikt i de flotte bunadene deres.

Gnagsår...vel, de er ofte noe man minnes fra en spesiell tur, enten det nå var utsikten, det nye fottøyet, eller rett og slett turen i seg sjøl. Kanskje du er hans "lille gnagsår" som får han til minnes flott samvær med enda flottere mennesker...Han kan jo være ditt "lille plaster"

;-)

sunshine ¤ sa...

PS! er veldig misunnelig på den flotte turen. Ser ut til at det har vært en opplevelse ;-)

klem ¤

Randi sa...

E utrulig stolt av min bunad, et perfekt klesplagg som passe i mange situasjona. Bare så synd at den krympe av og til, årsak ukjent...
Ordet "gnagsår" har nok æ og fått høre, årsak ukjent der også he,he.
Kjært barn mange navn...

Anonym sa...

Hei.Så fine dere var.Er så fint og kledelig med bunad.Norlandsbunad kjempe fin,Håper du snart får gnagsårene til å gro ikke noe gådt nei.Ha en riktig fin arbeidsdag.Klem fra Bodil

Hanne sa...

Aller først, for et nydelig bilde av kor-gjengen!
Å miste håndarbeidslysten gjør vi vel alle innimellom, også leter vi etter den for harde livet.
Jeg pleier å finne min igjen ved å handle meg en litt snasen håndarbeidsbok, og la meg imponere og drømme meg bort i de vakreste saker. Det er jo slett ikke sikkert at jeg noen gang lager noe fra boken jeg har kjøpt, men velig ofte får den inspirasjonen i gang, og hodet blir fult av ideer.
Lykke til med letingen, du finner den snart igjen, hånsdarbeidslysten altså.

Hespe sa...

For en vakker bukett av bunadskledde damer (ja, kjekke menn også da..) - så flott bilde!

Du, angående halvferdige prosjekter, så kjenner jeg meg såååå godt igjen! Jeg har alt for ofte mange baller i luften samtidig, og da fullfører jeg det som er gøyest, eller tar kortest mulig tid (elsker å se resultater FORT). Må ta meg selv i nakken nå, og bli flinkere...!!!

Ha en supergod torsdag min venn - snart er det helg - jiippii!!!!

Stor klem fra Hildegunn

Ruth sa...

For en stilig gjeng.

Jeg er enig med Hanne ovenfor - når strikkelysten forsvinner så leser jeg litt i strikkebøker og blader og vips - så klør det i fingrene igjen. Men av og til har man kanskje strikket litt fra seg? Og da tror jeg man like godt kan ta en pause. Det trengs det også.

Håper gnagsåret ditt gror. Det er ikke alle souvenirer som er like ok.

Alvas hjørne sa...

En flott gjeng, i vakkre nordlandsbunader!
Har ikke sett nå til håndarbeisløsta,kanskje du bare trenger en håndarbeidsfri periode..Du har jo laga så masse flott på kort tid,du ska sjå den kjem tebake etter en pause. Sånn e det her i allefall..
Æ træng en malepause..så no må æ finn på nå nytt:)
Flott dag te dæ!!

Tino sa...

Så flott bilde av dere, og så fine dere er i bunad alle sammen!
Håndarbeidslysten forsvinner litt iblant her også, da leser jeg eller gjør andre ting (må liksom holde på med noe) og så kommer lysten tilbake igjen.
Ha en fin dag, klem :)

Inga Helene sa...

Jeg hadde to år hvor jeg gjorde omtrent ingenting. Livet kom litt i veien, kan man si. Men i sommer var jeg i gang igjen, og da var det ikke måte på:-)

Det kommer igjen:-)

Klem

Y`s design sa...

Velkommen heimatt t moder norge. Ser ut som at dere har hatt en toppers tur. Så fint et bilde av gjengen..er så flott når så mange er bunadskledd også. Ei fortsatt fin uke ønskes deg.

Linemor sa...

Hei:)Det ligger en award til deg inne på bloggen min...ha ei fin helg:)

GryNoKa sa...

Så fin dokker var!
Flott bilde!
Stikker bare innom for å ønske deg ei god helg!
Klem : )

Janne i Fagerlia sa...

Hei Monica! Så flott et kor i så vakre omgivelser. Må nesten le av beretningen din om gnagsåret. Skjønner det er vondt, men likevel - den kommentaren til medsangeren din var nesten litt komisk.

Og til trøst - vi ligger vel alle litt lavt i terrenget av og til - gnisten forsvinner og ingenting er så morsomt som det pleier å være. Men det ordner seg etterhvert....

Lovise sa...

Å du for et bilde!! Nordlandsbunaden vår er jo norges fineste, så vi må bare nyte synet.
At lysten til å gjøre noe er opp og ned, det er vel noe vi alle opplever. I alle fall at det er kjedelig å gjøre ferdig noe når det er mye morsommere å starte på noe nytt. Jeg gjør det hele tiden jeg:)

men det er jo ikke noe å bekymre seg over. Kos deg med håndarbeid når du har lyst. Når du ikke har lyst kan du bare finne på noe helt annet:)

Ha en fin lørdag du..

Bitt@mi sa...

Hei!
E har jo lest dette innlegget før, og har e glemt å skriv nån ord? Skjønna ingenting no, enten e da Alzheimer Light eller så e da stress...
Men, dokker e no en flott gjeng sangera:-)
Håpa du finn igjen lysten, du ska sjå han ha gjømt se dypest nede i garnkurvan dine? Har du leita der?
:-)
Klem!