2009-10-19

Hjertelig takk

Tusen takk skal alle dere ha..
Til deg Kusina...tar tilbudet, å kjem over fjellet når det passa førr mæ og dæ
Å til dæ Liv, ser frem te en klem på lørdag.
Te dåkker andre bloggerer...tar æ te mæ hver og en hilsen med takk.
Av og tell hopa teng sæ opp førr hver og en av oss, og man gjør sæ kanskje bedre enn e e...
Tar en dag av gangen, å kjenne at det skal fremdeles bi godt å være telll..
Monica

4 kommentarer:

Tovepia sa...

Har vært utenfor nett noen dager og ser du har følt deg sliten. Du må ta vare på deg selv, du har jo hatt mye å tenke på, samtidig er du et lite "turbo"-menneske, så positiv og hjelpsom.
Ønsker deg ei riktig god uke, vær litt egoistisk i ordets gode forstand;)
Stor klem fra meg;)

Randi sa...

For å ha overskudd til å stelle godt med andre, må man først stelle godt med seg selv. Derfor er det viktig å skru ned tempoet og rett og slett bruke tid på seg selv. Tror vi lett glemmer det i en hektisk hverdag. Lykke til!

Berit T sa...

Leste nettopp innlegget under her, og Monica du må lære å si nei,det vanskelig ord, tro du meg. Jeg har vært gjennom noe av dette du er nå så jeg vet det. Og gleden med å holde på med håndarbeid og slike ting som jeg elsket før ble et ork, og det var fordi jeg så ja til alt, absolutt alt, fori det var jobbeb min å være kreativ på bestilling. Den dagen jeg sluttet, opphørsalg i min hobbyforretning ( noe som jeg aldri hadde trodd skulle skje) da var det som en stein ble tatt av ryggen min.
Men jeg skal si deg det tok mange år før jeg ryddet arbeidsplassen min som var på en gammel gård, det stod akuratt slik jeg hadde forlatt det når jeg låste dørene!

Men i dag er jeg en fornøyd jente, som styrer min tid som jeg vil, og gjør det som passer MEG!

Håper du finner ut av dette, jeg skulle bodd nærmere deg så skulle vi greidd det sammen.

Ha en fin uke videre Monica.
Varm klem herfra.

Anonym sa...

Hei.Leste innlegge under.Lytt til kroppen din.Sikkert vanskelig for oss som ikke har vært oppi det å fåstå og har kjent det på kroppen.Har vært utbrent men for andre ting enn sykdom.Tøft...Tenker på deg stå på ikke ji opp.Masse klemmer fra Bodil.